Nieuwjaarsreceptie VLKVK
Nieuwjaarsreceptie VLKVK
13/02/2017     Algemeen

Sprekers die avond waren :

Karel Van Hoorebeke, voorzitter van de VLKVK, verwelkoming.

De heer Alexis Brouhs, voorzitter CCBLR, lichtte de activiteiten van de CCBLR toe en benadrukte het belang van de bilaterale relaties.

De heer Marc Van Peel, Schepen voor Haven, Industrie en Werk, benadrukte het belang van de samenwerking met Rusland, Belarus en Kazachstan voor de Haven van Antwerpen.

De heer Aleksandr Mikhnevich, Ambassadeur van Wit-Rusland, was nog maar net terug uit Minsk, maar deed toch een inspanning om aanwezig te zijn en de deelnemers te informeren over de business opportunities in Wit-Rusland. 

De heer Anatoly Gorshkov, Trade Representative of Russia in Belgium and Luxembourg, gaf nadere toelichting over de commerciële relaties tussen België en Rusland en de investingsmogelijkheden in Rusland. De gehanteerde slides kan u hier raadplegen. 

De heer Berik Abdushev, Minister-Counsellor van de Ambassade van Kazachstan, sprak over development projects van Kazachstan en uiteraard ook over de wereldtentoonstelling EXPO 2017 die dit jaar in Astana plaatsvindt. De presentatie kan u hier bekijken 

De uiteenzetting van de heer Alexander de Chaffoy, Verhulst Events, kaderde in het wereldkampioenschap voetbal dat in 2018 in Rusland plaatsvindt.  

Jeroom Joos, VLKVK verzorgde het slotwoord

 

 

 

Onze partners
Van Hoorebeke Advocaten Depicon Ahlers