Welkom op de website van
De Vlaamse Kamer van Koophandel
voor RUSLAND, Kazachstan & Wit-Rusland
Welkom op de website van
De Vlaamse Kamer van Koophandel
voor Rusland, KAZACHSTAN & Wit-Rusland
Welkom op de website van
De Vlaamse Kamer van Koophandel
voor Rusland, Kazachstan & WIT-RUSLAND

De Vlaamse Kamer van Koophandel voor Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland (VLKVK) is opgericht in 2013 en heeft als algemene doelstelling de ondersteuning, de ontwikkeling en de stimulering van de commerciële, economische, zakelijke en financiële relaties tussen enerzijds Vlaanderen en anderzijds Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland.

Commerciële relaties
Economische relaties
Zakelijke relaties
Financiële relaties
Rusland, Kazachstan, Wit-Rusland & Vlaanderen
Hoe gaan we te werkMeer info

De werking en de visie van de VLKVK wordt uitgewerkt in een stuurgroep die tweemaandelijks samenkomt. Deze groep bestaat uit verschillende personen die elk vanuit hun professionele ervaring een bijzondere expertise hebben opgebouwd met betrekking tot Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland.

We staan open voor bedrijven, organisaties, politici en personen met een interesse voor:
  • Economie
  • Wetenschap
  • Technologie
Wat doen weMeer info

De VLKVK tracht op een efficiënte manier Vlaamse, Belgische en Europese bedrijven samen te brengen met bedrijven uit Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland.

De activiteiten van de VLKVK staan open voor zowel Vlaamse als Belgische bedrijven, waarbij in het bijzonder aandacht wordt gegeven aan kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s), omdat vooral deze bedrijven baat hebben bij een dergelijke ondersteuning.

De focus ligt daarbij op een sectorgerichte aanpak: activiteiten rond een specifieke sector zodat bedrijven uit deze sector op een heel directe manier met elkaar in contact worden gebracht.

Via de sectorgerichte activiteiten of activiteiten gericht op een bepaalde regio wenst de VLKVK de deelnemende bedrijven op een zeer directe en efficiënte wijze in contact te brengen met bedrijven uit Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland.

Zo ontvangt de VLKVK regelmatig delegaties uit Rusland, Kazachtan en/of Wit-Rusland die veelal een bepaalde sector of regio vertegenwoordigen.

Naast de sector- en regiogerichte activiteiten, organiseert de VLKVK activiteiten rond meer algemenere en actuele thema’s die bestemd voor een breder publiek en die ook dienen als ontmoetingsmoment.

Dit kan bijvoorbeeld een presentatie zijn van een Russische zakenman of een praktijkgetuigenis van een Vlaams bedrijf met ervaring in Rusland, Kazachstan en/of Wit-Rusland of bij voorkeur een combinatie van beide.

Het bestuur
Karel Van Hoorebeke - voorzitter

Karel Van Hoorebeke
voorzitter

Jeroom Joos - stuurgroep

Jeroom Joos
stuurgroep

Didier Duponselle - stuurgroep

Didier Duponselle
stuurgroep

Hans Deprez - stuurgroep

Hans Deprez
stuurgroep

Steun de VLKVK en word lid!
Contacteer ons
Onze partners
Van Hoorebeke Advocaten Depicon Ahlers